Tervetuloa joukkoomme ja toimintaamme!

Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, voit osallistua tilaisuuksiimme ja retkillemme. Jäseneksi voi helposti liittyä ottamalla  yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen. Yhteystiedot löydät kotisivujen yhteystiedot –osasta. Jäsenmaksun vastikkeeksi saat monipuolista toimintaa ja liiton julkaiseman Pirta-lehden. Lisäksi yhdistyksellämme on jäsenetuja mm. paikallisiin liikkeisiin. Jäsenedut mainitaan jäsenkirjeessä ja alennukset saa esittämällä maksetun jäsenmaksukuitin.

Pirta-lehti

Lehti on Kalevalaisten Naisten Liiton jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Pirran palstoilla kansanperinne ja nykykulttuuri kohtaavat toisensa. Lehdessä kirjoitetaan kiinnostavasti, uusimman tiedon pohjalta erilaisista perinteistä ja kulttuureista sekä kielestä ja kirjallisuudesta. Pirta-lehden voi tilata myös lahjaksi. Vuonna 2011 Pirta-lehti täytti 50 vuotta.

Muut edut

Kalevalaisten Naisten jäsenetuihin kuuluu myös 10% alennus Kalevala Korun tuotteista sen Helsingin myymälöissä (Unioninkatu 25, Strömbergintie 4 ja Kampin kauppakeskus). Myös 10% alennuksen saa Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran SKK:n kirjakaupasta. Lisätietoja liiton alennuksista liiton sivulta.

Kuhmolaisten liikkeiden alennukset 2019: Ajankulma Kuhmo (-15%, lahjatavarat, korut), Koru-Viisari (-10%) ja Nappa-asu (-10%)
antavat alennukset Kuhmon Kalevalaisille Naisille, maksettua jäsenmaksukuittia vastaan.