Tervetuloa joukkoomme ja toimintaamme!

Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, voit osallistua tilaisuuksiimme ja retkillemme. Jäseneksi voi helposti liittyä ottamalla  yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen. Yhteystiedot löydät kotisivujen yhteystiedot –osasta. Jäsenmaksun vastikkeeksi saat monipuolista toimintaa ja liiton julkaiseman Pirta-lehden. Lisäksi yhdistyksellämme on jäsenetuja mm. paikallisiin liikkeisiin. Jäsenedut mainitaan jäsenkirjeessä ja alennukset saa esittämällä maksetun jäsenmaksukuitin.

Pirta-lehti

Lehti on Kalevalaisten Naisten Liiton jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Pirran palstoilla kansanperinne ja nykykulttuuri kohtaavat toisensa. Lehdessä kirjoitetaan kiinnostavasti, uusimman tiedon pohjalta erilaisista perinteistä ja kulttuureista sekä kielestä ja kirjallisuudesta. Pirta-lehden voi tilata myös lahjaksi. Vuonna 2021 Pirta-lehti täyttää 60 vuotta.

Muut edut

Kalevalaisten Naisten jäsenetuihin kuuluu myös -20% alennus kalevalakoruista (koodi KORU21) verkkokaupassa www.kalevala.fi ja Helsingin myymälöissä Keskuskatu 1 ja Hankasuontie 11. Alennusta saamme myös Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran ja Juminkeon tuotteista.

Paikalliset alennukset Kuhmon Kalevalaisille Naisille 2021 (esitä esim. jäsenmaksukuitti)

  • Ajankulma Kuhmo – Sotkamo – Suomussalmi (-15%, lahjatavarat, korut)
  • Kultakutri / Julia (-10 % alennus työn osuudesta)
  • Nappa-asu, -10 % (normaalihintaisista tuotteista)